Хали Бери е изправена пред сериозна дилема – дали да се върне при бившия си мъж Гейбриъл, или да продължи флирта си с ексгаджето на Кайли Миноуг – Оливие Мартинез.

В момента Хали и французинът снимат заедно филм. От фотоси, направени от бдителни папараци, си личи, че двамата колеги се разбират доста добре и видно помежду им има голяма химия.

„Оливие отчаяно иска да спечели сърцето на Хали Бери“, разказал приятел на тъмнокожата актриса пред американски таблоид. Тя обаче не можела лесно да се впусне в сериозна заигравка с колегата си, тъй като заедно с нея е бившата й половинка – моделът Гейбриъл. Той се грижи за дъщеря им, докато майка й снима.

„Хали наистина много харесва Оливие. Явно Гейбриъл е усетил, че между тях има нещо и все по-често се появява на снимачната площадка. С присъствието си там, той се надява, че ще успее да ги държи далече един от друг“, разказал човек от екипа. „Гейб много ревнува Хали и не иска тя да си падне по Оливие.“

„Хали не знае дали да продължи да опитва да се събере с Гейбриъл, или да се откаже от него и да се пробва с Оливие Мартинез, защото той е секси, умен и доста по-голям, за разлика от бившия й“, коментирал още мъжът.