Един от най-големите плейбои в историята на ЦСКА Тиаго Силва е бил тайно в София на среща с Десислава, твърдят столични клюкари.

Бразилският левент, който в момента се подвизава в първенството на Белгия, си пада по блондинката още от времето, в което радваше сектор "Г" с изявите си на "Армията". 31-годишният защитник бе мераклия на фолкпевицата, но тогава тя бе омъжена за Галин.

Старата тръпка на Тиаго обаче се събудила. Той издирил телефона на Десислава и набрал смелост да й позвъни. Ловецът на женски сърца се надявал, че пищната певица с афинитет към футболистите, ще огрее и него.

Сред бройките на Деси са младокът от "Славия" Галин Иванов, чу се, че свалила и Тодор Тимонов - Лимона.

Парашутът на Тиаго обаче не се е отворил и се оказало, че е бил напразно път до София. Срещата с Десислава не завършила така, както му се е искало - с романтична нощ на свещи в хотел в полите на Витоша.

Като играч на ЦСКА Тиаго Силва имаше имидж на бройкаджия. Любимият му контингент бяха манекенките и редовните бръмчалки из столичните клубове. А сред попаденията му бяха поп певицата ЛиЛана и моделката Райна Налджиева.