Едва месец август е, но това не пречи на собствениците на магазини във Великобритания да започнат да зареждат по щандовете коледните подаръци.

За доста оригинален такъв жителите на Острова смятат календар на любимата звезда, особено ако става въпрос за певицата Черил Коул, пише Нейното луксозно издание с дните и месеците от 2011-а година вече бе пуснато в продажба и се радва на голям интерес сред почитателите й.

Януари

На снимките бившата съпруга на английския национал Ашли Коул е щракната в доста провокативни и секси пози, които получиха одобрението на фенклуба й и особено на неговите членове от мъжки пол.

Февруари

Преглед на календара вече се завъртя в интернет пространството, като на един от месеците звездата от "Гърлс Алауд" е в балетна рокличка, съчетана с черни ботуши на високи токчета.

Март

Черил показва истинското си аз на снимката за месец август, където тя е прикрила тялото си с Юниън Джак (английското знаме) и стегнати червени гащета. За юли сладураната е облечена в утра мини бяло рокле и позира край басейн, а септември я показва седнала върху мотор с други прилепнали по съблазнителните й извивки шорти и бял топ.

Април

Според повечето фенове обаче най-впечатляваща е снимката от корицата на календара. На нея Черил Коул е с военна шапка, армейски тип ботуши и бяла прозрачна рокля, през която прозира черното й бельо.

Май



Юни



Юли


Август



Септември



Октомври


Ноември


Декември