Дрю Баримор и Джъстин Лонг са отново заедно на екрана в предстоящия "Going the Distance", разказващ за трудностите пред връзките от разстояние.

35-годишната Баримор заяви на конференция в Бевърли Хилс, че премиерата на филма ще бъде на 3 септември. В нея тя играе ролята на амбициозната журналистка Ерин.

"Ерин е много силно момиче; може да ходи по барове и да печели на видео-игри и да се размотава с момчетата. Но преди е поставяла връзка пред мечтите си и се чувства засегната", добави тя.

*Дрю Баримор и Джъстин Лонг , снимки от снимачния процес

Баримор заяви, че обича романтични комедии и че тя и Лонг са се вдъхновили от личния си опит и връзката им, което им е помогнало да направят "Going the Distance" по-правдоподобен.

Във филма, Ерин и Гарет (в ролята – Джъстин Лонг) се срещат и се влюбват една нощ в бар в Манхатън. Те живеят в Ню Йорк и Сан Франциско и трябва по някакъв начин да се справят с връзка, при която срещата изисква шестчасово пътуване със самолет.

Баримор играе наскоро завършила журналистка, а Лонг – музикант с амбиции, които се борят да намерят подходяща работа и да останат заедно. 32-годишният Лонг определи историята като "много по-сурова и реалистична, но и много смешна". Лонг И Баримор за първи път излязоха, докато снимаха филма "Той не си пада по теб" (2007).

Вижте видео: Трейлър на "Going the Distance"