Емануела вдъхнови избата на най-големия италиански инвеститор за последните 20 години в България, като марката му създаде специална концепция в нейна чест.

Екипът на "Едуардо Миролио" видя Емануела като "Буря от емоции" и посвети рекламната кампания на марката "Свети Илия" на нея и подбра селекция от вина, за да създаде изцяло нов продукт - своя подарък за талантливата певица - "Свети Илия за Емануела".

"Използвайки историята за Свети Илия като повелител на бурите взехме бурята като ключов елемент, създадохме емоционална линия на посланието "буря от емоции" - Буря, Дъжд, Стихия, Непреклонна Природа, Сила, Непринуденост, Емоция, Спонтанност, Откровение, Настроение…

Няколко часа след като се роди идеята, ние вече открихме и истинската "Буря от емоции" от плът и кръв в лицето на Емануела. Усещането, което имаш когато тя е около теб е все едно се задъхваш, тя мисли за няколко неща едновременно, върши няколко неща едновременно, всяка нейна емоция се изписва на лицето, в очите й. А точно самите очи асоциираш с буря, след която не знаеш дали ще оцелееш. С две думи - отнесен от тайфун.

Така Емануела беше избрана да изиграе ролята на бурята, която приема човешки образ и ти разкрива цялата емоционална линия на посланието" - разказват от екипа на "Едуардо Миролио".



Билбордове с лика на Емануела в ролята на "Буря от емоции" има на 88 места в цялата страна, като тя сменя няколко визии в развитие. В първа е "Бурята", идваща от морето в образа на хубава жена - неочаквана, спонтанна, гледаща те леко арогантно, бурята зад нея е далечна и спокойна.

Втора визия - тя е силна, красива и непринудена в момент на затишие, каквато е и самата буря зад нея.

Трета визия е момент на откровение, в който съвсем неочаквано тя започва да разкрива силата и същността си и започва да развихря всичко около нея. Във финалния кадър, е моментът на излияние, в пълната си стихия, силна, непреклонна, разкриваща цялата си същност и ясно показваща коя е тя в действителност.



Очаквайте съвсем скоро втория самостоятелен албум на Емануела по много нетрадиционен начин, обвързан със "Свети Илия за Емануела".

Източник: Signal.bg