Свежата и винаги усмихната Джулия Ангелова, по-известна като Джули, даде първото си интервю за Електронното списание Woman.bg.

Джули е завършила маргетинг, но настоящото й занимание е далеч от тази специалност.

Тя е един от най-известните гримьори в България, за което е получила и доста отличия - Прет–а–порте за цялостна модна визия и вечерен грим, Златна игла, Специална награда от Стилист Капанов и още много други.

Джули прави грим за видеоклипове, фотосесии, ревюта, както разбира се и за всяка дама, която желае да бъде красива.

Тя се грижи за перфектния макиаж на едни от най-известните лица в България: Николета Лозанова, Галена, Райна, Златка Райкова и много други.

Отскоро Джули има собствена рубрика в HotNews.bg, а ако искате да следите изявите и по-отблизо можете да се присъедините към нейната .



- Добре ли се гримира българката?


- Българката започва да се гримира все по-добре. Има и жени, които нямат толкова умения, но поне се интересуват. Сигурна съм, че когато имат финансовата възможност и някой ги посъветва кое точно как да се направи, те ще го направят. Българката е жена, която все повече и повече се грижи за външния си вид

- Какво мислиш за склонността на младите момичета да ходят с тежък грим в ежедневието си?

- Мисля, че това да имитират красиви и популярни лица, които виждат в клипове и списания е грозен опит. Звездите, които те виждат имат артистичен образ и показват определена визия с някаква цел. Но тези момичета, които имитират тежкия грим в ежедневието нямат никаква реална преценка за нещата.

- Можеш ли да ни дадеш съвет за това как да си направим професионално изглеждаща визия в домашни условия?

- Няма как. Извиква се добър професионален гримьор, който е желателно да дойде с професионални гримове и съвсем професионално, красиво и технически да направи професионален грим на жената.

- Може ли да ни навреди евтината козметика?


- Разбира се. Може да предизвика алергии. Много пъти от некачествени гримове се предизвикват алергии на очите, както и други кожни проблеми.

- Гримирала си едни от най-известните лица в България, капризни ли са те?


- Определено не. От дълги години работа с професионални гримьори, те вече знаят какво точно искат, какво им стои добре, какво откроява техните ефектни черти и какво трябва да замаскират. Просто понякога имат изисквания, но това са изисквания, а не капризи.

- Кои са козметичните продукти, без които не можеш?

- Най-любимият ми продукт и най-хубавия подарък, който може да се направи на жената по отношение на грима е качественият фон дьо тен. Не мога без него, слагам го на първо място. В личната си козметика за всяка част от тялото ми имам определен хигиенизиращ и освежаващ продукт.