Едрогърдата блондинка Мариана Маринова, която засне предизвикателна фотосесия за българското издание на световноизвестното списание PENTHOUSE, нарече пълна лъжа твърденията на шефката на “Визаж” Жени Калканджиева, че конкурсите за красота у нас са прекалено много и че са нагласени от начало до край.

Тя не може да се съгласи също с казаното от Калканджиева, че 97 на сто от фирмите, които правят кастинги за манекени, продават момичетата като проститутки, пише blitz.bg.

Напоследък Мариана смело атакува Венецуела – страната, която “произвежда” най-много победителки на конкурса “Мис Свят”.

Според очевидци мъжете в тази латиноамериканска страна буквално са откачили по нея. Там блондинката се е захванала със сериозен бизнес с конкурси за красота.

У нас тя организира два пъти горещия конкурс “Мис Силикон” и смята да продължи с регистрирането на надпревари за красота и в чужбина. Зад граница русата дама е неотлъчно с приятеля си Руслан.

Предизвикателното поведение на Мариана на светски купони и пикантните й намеци за сексуални закачки с жени разгорещиха още повече мъжете от столичния хайлайф.

“Не съм правила секс с жена”, контрира нападките на злите езици блондинката, която е в центъра на всяка светско парти в България. Но въпреки това тя сериозно се замисля дали да не направи някой ден еротична сесия с красива дама, която да внесе още повече тръпка в кадрите.