Водещият Иван, който в неделя се ожени за дългогодишната си приятелка, се напил на мотика на сватбата си, а Вихра започнала да реве.

„Не знам защо плача, явно емоциите ми дойдоха в повече“, били думите на красавицата, която не успяла да укроти алкохолизирания си съпруг, пише kliuki.bg.

Пиян бил и прясно разведеният им кум Андрей, който към края на вечерта почнал да говори доста несвързано.

Припомняме, че младоженците казаха „Да“ пред 150 гости в черноморското селце Крапец, след кратко замисляне, предложено от кмета на Каварна Цонко Цонев който ги ожени. "Не мога да не предупредя хората - това са сериозни неща", каза през смях след церемонията Хеви Кметъл. И добави, че досега не е оженил никого "неуспешно", пише blitz.bg.

Напълно в духа на морската "рок" столица телевизионерите чуха в 11 ч. Менделсон във вариант на... китариста на "Куин" Брайън Мей. На сутрешната церемония всички до един - включително и кумът Андрей, бяха спортно-елегантни.

*Младоженцът Иван с кумата(и сестра на булката) Елина, дъщерята на Иван и Вихра - Ава и кумът Андрей преди венчавката в храма на с. Крапец

Кума бе сестрата на булката Елина, дошла специално от Германия, където живее. Шаферка бе петгодишната дъщеря на младоженците Ава. Вихра и дъщеря им Ава бяха в рокли в екрю с букети от слънчоглед, а Иван - в костюм от бял лен. За случая дори и Цонко бе сложил риза, но с нетърпение чакаше вечерната церемония, където да се яви с черна тениска.

Двамата влюбени, които живеят от 7 г. заедно, си харесали дивото местенце над Шабла още преди 5 г. и сега всяко лято са там с роднини и приятели. Наемали една и съща вила. Сега дошли  25 дни преди церемонията и се планирало да останат още.

По време на църковната венчавка Иван вече бе в лачен светъл костюм, а Вихра - в рокля на София Борисова.

За партито вечерта бе ангажирано пространството край басейна на местен хотел. То бе украсено с море от бели цветя, а майстори от столична кетърингова фирма въртяха "на живо" пред 140-те гости суши и всякакви други кулинарни гевезлъци.


*Заредени маси под шатри чакаха 200 гости в хотелския комплекс "Яница 1" за сватбеното парти край басейна, украсен със свещи, бамбук и фън шуй камъни.

Сред поканените блестяха Васил Найденов, Нико Тупарев, Олга Лозанова, Есил Дюран, Дони и Нети... И, разбира се екипът, който прави "Станция НОВА" и "Шоуто на Иван и Андрей".

Всички гости получиха по една истинска морска звезда: за жените - на гривна, а за мъжете - за окачване на ревера.

Екранната половинка на шоумена е направил специален подарък на влюбените, канейки Деян Икебаната на сватбеното парти. Ексцентричният изпълнител изпял хитовите си парчета „Икебана“ и „В гората“.

Вихра и Иван се забавлявали истински на кръшната мелодия и палавия текст на песните. После обаче шоуменът не изневерил на себе си и се напил безпаметно, с което сложил край на мечтата на Вихра за първа брачна нощ.
 

Снимки: 24chasa.bg, standartnews.com