Галена не знае умора! Ето така най-кратко бихме могли да охарактеризираме това лято за хитовата певица. Тя бе сред изпълнителите на лятното турне и същевременно най-натоварената откъм клубни участия.

Въпреки изтощителните пътувания, Галена вече е изяснила концепцията си за следващите свои сингли.

"Напоследък заложих на авторските песни, затова си позволих да купя една турска. С г-н Димитров я чухме заедно. Наистина много проблеми имахме с тази песен, тъй като и там бяха се изхвърлили малко с цените. Но тъй като е време на криза, успяхме да се споразумеем, така че и двете страни да са доволни. Аз първо си бях харесала ремикса, мислех да го пускам само него. Но сега ще издам, че ще е в два варианта - единият ще е по от нашите, а другият ще е по-дискотечен, така че да има за всички", споделя певицата и ни обръща внимание на най-големия й хит в момента.

"Рискувах с "Тихо ми пази" и разбрах, че когато провокираш феновете, предоставяш нещо ново и интересно, то се оценява. Мисля че и това парче ще се оцени, въпреки че е кавър. Като не е чувано, ще ги изненада. Когато балканският хит не изпреварва кавъра, тогава се получават нещата" - казва Галена.

Към този момент тя все още не е взела решение първо на коя от новите си песни ще заложи. "Не мога да се ориентирам още коя от двете песни да пусна. С Цецо трябва да се видим. Росен пише текста и на турската. Може би нея ще я забавя. Нея си я имам, радвам й се".

Източник: Signal.bg