Тези дни Ерик най-сетне се осмели да разкрие нестандартните си сексуални предпочитания. Откровението на фолк певеца беше толкова шокиращо, че надхвърли и най-смелите очаквания на почитателите му.

"Да правил съм групов секс. Нормално е. Никога не казвай "не", преди да си опитал. Е, аз опитах и доста ми хареса". Това са само част от "мъдростите", които Ерик изля в публичното пространство. Макар да отрече слуха, че е гей, фолкпевецът все пак не успя да разсее всички подозрения. Думите му оставиха съмнения, че може би има някакви бисексуални наклонности.

"Харесва ми да правя секс с по три-четири момичета и момчета, за да може да се менкаме. Не съм се замислял какво ще сторя, ако някое момче поиска нещо по-така от мен", откровен бе Ерик.

Изпълнителят призна още, че няма гадже нито от мъжки, нито от женски пол. Това обаче не било драма за него. "Нямам сериозна връзка, но не съм самотен. Винаги има хора, с които мога да правя групов секс", уточни той.

Фолк певецът стигна и доста по-далеч в разкриването на интимния си свят. Гнусливите ни читатели предупреждаваме, че трябва тутакси да зарежат този текст, ако не искат да изпаднат в потрес и да повърнат.  "След като направих песента "G-точка", се поинтересувах по темата. При жените не съм много сигурен къде е тази точка. Наясно съм обаче къде е при мъжете. Тя е на три сантиметра в ануса, близо до простатата", разясни Ерик.