Глутница кучета за малко да разкъса Райна, когато една нощ не могла да заспи и слязла в градинката пред блока си.

Изплашена от множеството песове, бившето Пиле на Коцето скочило на детска люлка и един час прекарало отгоре й, докато кучетата решат да отминат. Напоследък гласовитата мома от Сандански страда от безсъние, може би заради предстоящата сватба на Коцето.

Отсега тя е резервирала за въпросната дата почивка в Анталия, та да бъде далече от медийната гюрултия около женитбата на бившия й любим. 29-годишната певица се надява да забременее по време на ваканцията, явно защото покрай бременната булка на Константин й се е прищяло да ражда.

Райна обаче не пропуска да клъвне щастливата 20-годишна студентка Надя, която Коцето ще отведе пред олтара през септември. "По-добре ли е да се омъжиш на 20 и да се разведеш на 25, вместо да го направиш на 30 и да знаеш какво искаш", многозначително заяви хубавицата пред светско издание, явно визирайки избраницата на дългогодишния си съжител. Тя категорично отрекла слуховете, че е забременена от Коко Динев, с когото преспала, за да отмъсти на Коцето.

След като Константин вече не може да я извозва на участия, Райна прибягна до услугите на собствения си баща, който се превърна в неин личен шофьор. После се записа на шофьорски курсове, за да е независима от близките си. Неотдавна за малко щяла да се пребие, докато се возела към дома си след концерт. "Беше към шест часа сутринта и бях заспала.

Отворих очи, видях нещо малко черно на пътя и скочих. Бях сънена и изобщо не забелязах, че се движим. За щастие баща ми намаляваше скоростта заради червен светофар", разказва фолкдивата пред "Стори". Черното топче се оказало пале, което певицата прибрала и после подарила на своя фенка от Македония.