Според публикация в популярен американски сайт, майката на покойната Британи Мърфи деляла едно легло със зет си, след смъртта на актрисата.

Медията се позовава на собствените признания на г-жа Шарън Мърфи. Майката на Британи разкрила тази пикантна подробност пред разследващите смъртта на зет й Саймън Монджак, който се спомина само няколко месеца след съпругата си.

Шарън Мърфи разказала пред полицаите, че макар със Саймън да делели едно легло, двамата никога не стигали до каквито и да е интимности. Освен това тя сама посочила страната на кревата, където спяла, след смъртта на дъщеря си.

След като тази информация излезе в сайта, Шарън Мърфи не скри, че е много разочарована какво стига до медиите. „Нещата не стоят точно така, както изглеждат на пръв поглед“, бил коментарът на майката на Британи Мърфи.

32-годишната актриса почина през декември 2009 г. след като колабира в банята. След аутопсията стана ясно, че смъртта й е вследствие на злоупотреба с лекарства. Само пет месеца по-късно от болкоуспокоителни се спомина и съпругът й Саймън Монджак.