Темата за килограмите на певицата и актриса - Джесика Симпсън винаги е била актуална. През последните години тя постоянно променяше статута си от приятно закръглена до секси предизвикателна и трудно се задържаше на едно място.

С днешна дата Джес притежава перфектни форми, от които обаче тя съвсем не е доволна. Според нея дупето и е прекалено малко и с удоволствие би дала част от гърдите си, които така или иначе смята за големи, за да го уголеми. Тя смята, че чак тогава тялото и ще е добре балансирано и ще започне да си го харесва наистина.

30-годишната блондинка не е разбрала и до днес защо промяната в теглото й предизвиква толкова голям интерес. Тя е изумена от това как, след като е качила 20 килограма цяла година хората не спряли да я обсъждат. Това че никой не успяваше да я възприеме я е карало да се чувства зле в собственото си тяло дълго време.

Най-хубавото е, че се е намерил човек, който да й вдига самочувствето и да я кара да се чувства щастлива и това е футболиста Ерик Джонсън, с който тя излиза напоследък.