Летисия Каста ще се засели на остров Света Анастасия до Бургас, където ще снима най-новия филм на Камен Калев "Островът". Режисьорът, прочул България в Кан с продукцията си "Източни пиеси", пристигна с екипа си миналата вечер. Снимките ще продължат 5 седмици и започват от днес.

Калев не уточни колко време красивата французойка ще се задържи на острова, който е на 8 мили от Бургас, но намекна, че ролята й в продукцията изисква да присъства почти през цялото време.

Възможно било да остава и с преспиване там, но обикновено корабче ще я взема и връща в града, където е отседнала в 5-звездния грандхотел “Приморец”. В него от два дни се е настанил и Джони Деп, което подхранва слуховете за нещо повече от обикновено познанство между двамата.

Според посветени обаче Деп и Каста са наели отделни апартаменти. От хотела запазиха мълчание за звездното присъствие. Продуцентката на филма Елица Кацарска само заяви, че Летисия е знаела за присъствието на Джони Деп в "Приморец". Каста пристигна в Бургас късно в неделя вечерта направо от снимките в Пловдив.

Тя е човек с огромен опит и подхожда със страхотен професионализъм към работата си, похвали я Камен Калев. Според него Летисия Каста бързо щяла да се аклиматизира към условията на Света Анастасия, тъй като самата тя била родена на остров. От екипа на филма обаче разкриха, че ще има и почивни дни, през които Каста може да се прибере в родината си.