Той е спортист, а тя - певица. Когато става въпрос за стенд-ъп падъл сърф обаче родената в Хавай Никол Шерцингер е истински експерт.

Вокалистката на "Пусикет Дол" изнесе вчера урок на приятеля си - пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, който не остана незабелязан за папараците.

Облечена само с оскъден розов бански, 32-годишната брюнетка даваше напътствия на своя любим, докато в същото време умело навигираше дъската си във водата.





Като се има предвид, че Никол прекарва повечето от времето си в песни и танци върху високи токчета, едва ли пазенето на равновесие боса върху дъската е било кой знае какво приключение за нея. За Хамилтън обаче задачата не беше толкова лесна и той предпочете да изслуша наставленията на половинката си, седнал върху своя борд за по-голяма сигурност.



Г-ца Шерцингер обаче демонстрира топ форма и извън водата. Тя получи отлични отзиви за ролята си в последния филм на режисьора Нийл Патрик Харис - "Rent", в който Никол играе бисексуалната Морийн. Езкотичната брюнетка направи силно впечатление и като гост-съдия в британското шоу за таланти X-Factor, докато Черил Коул се възстановяваше от малария, а Дани Миноуг излезе в отпуск по майчинство.

Сега продуцентът на предаването Саймън Коуел иска харесваната от всички Никол Шерцингер да се завърне на екран и да помогне за финалния етап от прослушванията. Според списание "Мари Клер" тв босът дори предложил на певицата да използва неговия частен самолет в опит да я убеди да остане.