Ники Михайлов най-вероятно ще сложи край на кариерата си в националния отбор. Наледникът на Боби Михайлов отново се прояви левашки на вратата на България и допусна нелеп гол от контролата срещу Русия, пише в. "Уикенд".

След поражението на националите специалистите обявиха Мамин Ники за един от главните виновници за неуспеха и това бе достатъчно на разглезеното синче да се нацупи и да намекне, че повече няма да пази за България.

"Няма проблем, готов съм да си тръгна, ако мислите, че преча, а не помагам", нервно коментира Михайлов-джуниър. Феновете на футбола у нас се надяват Боби Михайлов да спази думата си и наистина да не облича повече екипа на България.

Ники Михайлов дебютира в националния отбор едва на 17, когато селекционерът Христо Стойчков го повика на турне. Оттогава детето на Боби Михайлов винаги намира място в селекцията на България, а от известно време дори е и титуляр.

"Това момче е толкова неубедително, че сигурно няма да улови и дюшек, ако му го подхвурлят", отбеляза коментатор на руската телевизия след левашкия гол, който Мамин Ники допусна.