Мадона ще бъде булка! Тя ще мине под венчило с Хесус Лус в Санкт Петербург, гласи новината, огласена от "Комсомолская правда".

След концерта си на градския площад миналата година Мадж заявила, че ще се върне там за семейно тържество, което дало повод на клюкарите да засилят мълвата за предстоящата сватба. Твърди, се, че ще има пищен купон, какъвто никога не е правен в Константинския дворец.

Преди три седмици Кралицата на поп музиката била тайно в Москва, на рождения ден на известен олигарх, за което прибрала 2 млн. долара. Предполага се, че това е Роман Абрамович, който й дал яхтата си за снимките на филма, който Мадона в момента снима и на който е режисьор - за крал Едуард VIII.

Друг руски олигарх - Владислав Доронин, пък е налегнат от грижи. Лафът от "Русия с любов" вече плаши Наоми Кембъл. Най-дългокраката хулиганка в света получава заплашителни писма от маниак. Той я притеснява още от март месец. Праща й бонбони и кутийки с любовни писъмца. В една от бележките е написал "Или ще ми станеш жена, или ще те убия". Даровете си оставял пред дома им на ул. "Климашкина" в Москва. Доронин обаче е осигурил надеждна здрава охрана и засега не се налагали по-засилени мерки за сигурност.

Източник: "Стандарт"