Дипломат и малък тарикат с големи амбиции – така определя себе си Иван Динев – Устата, който създаде пикантния хит "С близането идва апетита".

Таченият и във фолксредите рапър е женен за миловидната Светла, с която имат дъщеричка Ема. А ето и размислите и страстите на Устата по отношение на „правенето” на любов и бебета.

- Коя е първата любов на Устата?

- Първата ми любов е... робинята Изаура, която си остана единствената жена, която не можах да направя своя. Всъщност не си спомням с колко жени съм бил, но знам броя на мъжете... с нито един!

- Всеки си има тайна, с която се харесва на срещуположния пол. Каква е твоята?

- Умея да изслушвам жените и да разговарям с тях. Няма дама, която да не обича романтиката – вечеря в тих ресторант, предшествана от кино или театър, после на чаша бяло вино... Оставям я да разкаже целия си живот, не питам за бивши приятели, доближавам се до нея, но оставям тя да ми налети. Оттам-нататък каквото „сабя” покаже...

- Стигаме до първия ти интимен акт - да не е свързан пак с някоя тв героиня?

- Нещо такова, но този път със семейство Флинстоун, но съвсем сериозно! /смее се– б. а./. Седях си преди много години и гледах филма, малко по-късно дойде съседката и ме награби!

- Какви жени харесваш най-вече?

- Всеки мъж харесва красиви жени, но не трябва да тича след тях – това ми е принцип. Иначе – имал съм много любови, но не си падам по изневерите.



- Кое е любимото ти време и място, в което предпочиташ да правиш секс?

- По всяко време обичам да правя секс. А най-екстремното място, на което ме е удрял хормонът, е на... дърво!

- На какво наблягаш, къде ти е силата в сексуално отношение, така да се каже?

- Харесвам разнообразието, но не си падам по никакви сексатрибути, нито по „тройки”, защото съм егоист и не обичам да деля жената с някого.

- Имаш ли интернационален опит с жените?

- Нямам, но харесвам мулатките. Рускиня също не съм пипал, нещо да не пипна – много съм предпазлив!

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ