Юлия Юревич е сред най-успешните модели на модна агенция “Визаж”. Носителката на титлата “Мис България 2007” е в Слънчев бряг и съчетава почивката с работа - изявява се като водеща на партита и ревюта.

- Юлия, имаш ли своя рецепта за красота?


- Колкото човек е по-естествен, толкова по-добре. В ежедневието не ползвам грим, особено през лятото.

Сънят е много важен - когато съм се наспала, изглеждам различно. Използвам предимно френска козметика само за хидратиране, която ми препоръчва моята козметичка. Задължително трябва да е съобразена с моята кожа, защото е много чувствителна. По тази причина не правя маски, нито ползвам домашни рецепти. Бях се изринала от един скъп фон дьо тен, който се наложи да сложа за едни снимки.

Не съм правила никакви специални процедури, защото нямам нужда. Само почистване на лицето. Обичам масажи с мед и шоколад.

- Пазиш ли диети?

- Никога не съм пазила диети. Слушам тялото си. Каквото иска – това му давам. И засега не ме е излъгало. От малка обаче не харесвам много месо. Само понякога ям пилешко. В менюто ми най-често присъстват плодове, зеленчуци, риба и морски дарове. За мен е по-важно да спортувам редовно. Имам обратният проблем – лесно отслабвам, а трудно качвам килограми.

- А забранените изкушения?


- Обичам шоколад. За мен не е забранен -напротив. Вечер изяждам по един шоколад или кутия бонбони.

- Как поддържаш фигурата си?


- Играя поне 2 пъти седмично тенис на корт. Плувам и ходя на фитнес. Вкъщи има фитнес тренажьор и така хем пестя време, хем спортувам.

- Какво е отношението ти към пластичните корекции? Би ли „поправила” нещо в себе си?


- Не съм прибягвала към пластичната хирургия и не смятам да го правя в близките години. Ако някой ден родя, възможно е след това да направя някаква корекция по тялото си. По принцип нямам нищо против, ако се налага.

У нас забелязвам нещо тревожно – силиконът е твърде много и отдалече личи, че жената си е правила корекции. Докато би трябвало да е обратното – корекцията да се направи така естествено, че да не се забелязва и ако не се налага, по-добре въобще да не се прави.
.
.