Победителите в Big Brother Family Веско и Ели Кузмови, изпълниха обещанието си да отидат на гости на бившите си Съквартиранти – семейство Трифонови.

Поморийците поканиха траурния агент и половинката му в ефира на „Нова телевизия“ още през юни, като по този начин искаха да докажат, че в отношенията им с Ели и Веско няма напрежение. Припомняме ви, че по време на участието си в риалитито двете семейства бяха много близки, но към края на шоуто емоциите и интригите им дойдоха в повече и се обърнаха едно срещу друго.

Сега явно Брадърите са успели да преодолеят всичките си различия и се забавляват заедно от сърце. Поне така изглежда от снимките, които Ели вчера е качила на страницата си във Facebook.



Провокирани от новина в podtepeto.com, "Блясък" потърси за коментар пловдивчанката. "Ние с Веско и децата сме си в Лозенец. Минахме само да пием кафе с Ицо и Корнелия, да се видим. Не сме при тях на море. Те постоянно казват, че са много заети и че нонстоп си имат работа", обясни Ели Кузмова пред bliasak.bg.