Анджелина Джоли, с която Брад има 6 деца и Дженифър Анистън, която е бившата съпруга на холивудския идол, станаха приятелки за кратко.

Изказването на Дженифър, че една жена не се нуждае от мъж за да има деца и да бъде добра майка, предизвика много коментари. Някой от тях не бяха много доброжелателни, като този на водещия Бил О'Райли, който нарече в предаването си 41-годишната Анистън "разрушителка на обществените ценности" .

Близки на Анджелина Джоли твърдят, че тя силно се възмутила от коментарите на Райли и видимо подкрепила думите на бившата половинка на мъжа си.

Анджи, която осинови сина си Мадокс, още докато беше сама, винаги е била на мнение, че една жена не е необходимо да създава семейство, за да бъде добра майка. Тя чудесно демонстрираше точно това, преди да намери баща на децата си в лицето на Брад.

Въпреки всичко двете актриси продължават да не се харесват, но за сметка на това все още успяват да спазват благоприличие. Анджи дори даде благословията си приятелството между Джен и Брад да продължи, въпреки че според запознати, това изобщо не й е било приятно. Най-вече, защото знае, че именно Брад е един от най-близките хора на Анистън в този труден момент, когато тя се опитва да има дете.