Фолк певецът Константин чака Преслава да изскочи от торта на ергенското му парти. Тя му обещала да бъде във военна или милиционерска униформа.

Коцето ще вземе любимата си Надя в лъскав ресторант на Пловдив на 17-ти септември, когато е празникът на Света София и Вяра, Надежда и Любов. Преди това той ще прави ергенско парти, на което се очаква да бъде и самата Преслава, пише в. "Телеграф".

Отделно певицата ще е специален гост и на сватбата. Тя е освободила датата от други ангажименти. Очаква се почти цялата фолкгилдия да се изсипе на тържеството.

Коцето смята, че е интересно двама софиянци, каквито са той и Надя да се венчаят в Пловдив. Избрал е града под тепетата, за да може по-лесно да се придвижат пайнерските гости от Димитровград. Сватбата на изпълнителя на "Едвам ме нави" ще е в баровски ресторант на два етажа с подвижен покрив. На нея се очаква да има дъжд от балони и много други изненади. Датата за тържеството била избрана още през януари.

През май Надя заченала. Първоначално се смяташе, че ще роди момче, но после се разбра, че бебето ще е момиче. Коцето е решил да го кръсти на майка си Марияна.