Певицата Мариана Попова отрече плъзналите слухове, че се е разделила с бащата на дъщеря си.

Клюката тръгнала от "Фейсбук", където Мариана по погрешка написала, че е необвързана. Тя и италианецът Ханес били по-влюбени от всякога. Той много й помагал в домакинската работа и готвел всеки ден.

Покрай него Мариана качила доста килца и бързо се възстановила от раждането. Тя не крие, че се кани да напусне България заедно с дъщеричката си Мария Магдалена и баща й.

Заради бъдещето на бебето младите родители са решили да напуснат България. "Ще живеем в Италия, ще пея в България", твърди Мариана. Сега тя и Ханес все още живеят под наем в къща в полите на Витоша. Италианецът изкарва прехраната на семейството, като внася у нас италиански вина в същото време работи като сомелиер.

Отскоро има и винотека, която открил с цената на много труд и нерви. Мариана отглежда бебето им заедно с двете си кучета. Мария Магдалена вече свикнала с лабрадорката Синди и померанския шпиц Бижу. Майка й не искала да я държи под стъклен похлупак, затова разрешавала на кучетата да близнат бебето по ръката. "Синди бди като орлица над малката, а Бижу малко ме ревнува от нея", твърди Мариана пред журналистката Пепа Йорданова.

Вероятно и двете кучета на Мариана ще отпътуват заедно с нея за Апенините, където ще живее семейството й. Свекърва й, майката на Ханес, вече предложила на певицата да се включи в местния църковен хор. "Съжалявам, голяма родолюбка съм, но това е изборът ми на родител. Всеки иска най-доброто за детето си", категорична е Мариана Попова.