Купонът определено се премести на морето от началото на август. Родни звезди от всички жанрове, кой за релакс, кой за участие, се наслаждават на партитата до зори. "Какао бийч" на Слънчев бряг е епицентърът, където всеки уикенд световни диджеи събират хиляди на плажа пред заведението. Фейтбой Слим например успя да изкефи 10 хиляди фенове. Подобна тълпа събра и Сенди Ривера преди вечер.

Кали и Глория пък се оказаха съседки в Слънчев бряг. Двете прекарват летните дни и нощи в един и същи комплекс край морето. Това е и причината често да могат да бъдат видени заедно. Последното им общо празненство обаче е с по-специален повод.

Преди повече от 20 години Кали преживява много тежък пътен инцидент. След 6 тягостни дни в кома тя успяла да се пребори и да победи болката и страха от пътния инцидент. Това е и причината всяка година тя да дава курбан за свое здраве. През уикенда Кали отлетя за Лондон, където ще забавлява българската общност в механа "Див Петел". Певицата ще съчетае гостуването си в британската столица с шопинг разходка в бутиците.

Диляна Попова също е избрала да отмаря със свои приятелки на Слънчев Бряг. Мястото е популярно с безкрайните купони и морски клубове, в които светският елит се забавлява до зори. Диляна, която лансира своя модна линия, е планувала да остане в комплекса десетина дни, в които да си отпочине напълно.

Варна също се претъпка от нашенски знаменитости, готови за приключения. Екипът на Blife засече на плажа на морската ни столица танцьора и певец Айвън. Стриптийзьорът се забавляваше в заведение край морския бряг. На морето се наслаждаваше и дуетната половинка на Енчев, - Румънеца, който спокойно си почиваше на яхта, близо до брега.

В клуб Xtravaganza разтърсващо черно парти събра феновете на хип хопа преди няколко дни. Биг Ша се забавляваше със съпругата си Ани, а Румънеца явно бе изоставил плавателното си средство и бе в компанията на приятели и чаровна дама.

Във Варна фолк феновете се радват на участията на любимите си певици Глория, Ивана и Емануела. В "Час Пик" както винаги е препълнено, купонът не спира, а атмосферата е страхотна. Същото е и в едноименното заведение на Слънчев бряг. Междувременно стана ясно, че Ивана е решила да се завърне ударно на музикалния пазар. Изпълнителката пусна една нова песен, в чийто клип главен герой бе брадърът Христо, но новите й проекти не спират дотам, пише Svetsko.com. Фолк дивата вече пее по участия и другото си ново парче - "Уникална". То е посветено на блондинките.