Певицата и настояща телевизи­онна водеща Камелия Воче е за­рязала възможността да заживее с милионер в Италия заради де­цата си. Воче има голяма дъщеря от първия си брак - Деси Стояно­ва, и по-малък син от втория си мъж - италианец, носещ името Самуел Пиетропаоли.

Воче била на път да се ожени отно­во за изключително богат бизнесмен от страната с форма на ботуш, който при­тежавал куп имоти в Северна Италия, но се отказала, тъй като децата й на­стоявали да зажи­веят в София.

След като печели "Златният Орфей" преди 20 годи­ни, Воче напуска България и заста­ва пред олтара в Италия с тамошен богаташ. От него е и синът й Са­муел. От 3 години обаче Каме­лия вече е в родината и се оп­итва да възроди музикалната си кариера. Преди това участва в много прес­тижни музи­кални конкур­си на Апенините, пяла е дори на Сан Ремо. Там се запознава и с някои от асо­вете в шоубиз­неса.

В момен­та дъщеря й Деси прави кариера на ус­пешен модел в Милано и Рим. Също като майка си на младини щерката се снима за много елит­ни списания.

Синът й Са­муел е чове­кът, който най-много настоя­вал да заживе­ в България, защото тук момче­то твърдяло, че се чувства най-добре. Преди да вземе окончател­ното решение за завръщането си, Ка­мелия се посъветвала с любимата си врачка, която също я окуражила да стегне куфари за родината си.

В момента Камелия няма мъж до себе си и живее със сина си в артистичен мезонет в квартал "Ма­настирски ливади" в София. Отско­ро тя се изявява и като водеща на сутрешно предаване по ТВ7.