Изпълнителката на хита "Alejandro" Лейди Гага, която поднови отношенията си с бившия си приятел, нюйоркския барман Люк Карл, е убедена, че редовните занимания със секс влияят негативно на нейното творчество.

"Обичам секса, но съм внимателна", казва певицата в откровено интервю за списание "Vanity Fair". "С мен се случва нещо чудно - ако спя с някого, той отнема от моята творческа енергия." Гага, чието истинско име е Стефани Германота, се страхува от отношенията с мъжета, защото трудно се доверява на хората. "Винаги съм сама", пояснява 24-годишната попзвезда. "Сама съм дори когато имам романтични отношения с някого. Това ми позволява да съм добра актриса."

В интервюто Гага подвига завесата над тайната на създаването на сингъла си "Bad Romance". Тя споделя, че и името, и текстът на песента описват личния и живот. "Преминах през много неудачни връзки и "Bad Romance" е затова, което се случва с мен след такива отношения или когато отново попадна в тях."

Попсензацията разкрива и подробности за опита си с наркотиците. Тя споделя, че и досега употребява забранени вещества, "не повече от няколко пъти в годината". Но не подкрепя употребата на наркотици. "Не искам моите фенове да вървят по този път", съветва Гага. По думите и да се справи със зависимостта си, и помогнал нейния баща.

Източник: "Стандарт"