Мустакатият арменец обича да върти сделки за милиони, докато си почива от обикалянето на бутици с Ирина Флорин. Двамата са заедно на приливи и отливи, но въпреки всичко изпълнителката на "Цвят лилав" не пропуска случай да го ползва като спонсор.

Покрай изборът на нов шеф на БНТ Кеворк се беше активизирал и изгради успешно лоби за Вяра Анкова, което гарантира и избора й. Така, след няколко напрегнати месеца в България, Кеворкян реши да си почине и замина на кратка почивка с дъщеря си Маргрит. Визитата му в Швейцария беше и заради избора на имот, който той искаше да огледа.

След като разгледал няколко оферти в интернет, той спрял избора си на 3 имота и последният бил точно това, което той иска.

Къщата била повече от приятна изненада, още повече че имала не само перфектно разположение, но и цената и била с поне 3% по-ниска от очакваното. В близост до нея е Женевското езеро. Имотът разполагал с два застроени етажа, огромна кухня с две стаи за прислуга, просторен хол с врати към закрит басейн и фитнес, 5 спални и 3 гостни, разположени на втория етаж, 4 бани и кабинет в бароков стил.

Към сградата има и не малко сервизни помещения, като гараж и пристройка за градински инструменти. "Скромната" къща струва само някакви си 2 000 000 евро. Кеворк Кеворкян вече е превел капарото, а до месец ще може да си пие кафето по съседски с бившата президентша Антония Стоянова, която също има жилище в Швейцария.