Съпругът на Венета Райкова - Тихомир, е заприличал на тихоокеански кит, коментираха плажуващите в курорта Св. Константин и Елена, където ВИП семейството прекара едноседмична почивка.

На крайбрежната ивица популярната двойка и наследникът им Патрик бяха атракция, с която всеки нашенец искаше да се снима. И докато за своите 36 години водещата на "Горещо" показа изключително добра фигура, позирайки със стегнато тяло и красива кожа, то мъжът й до нея стоеше като плондер.

Вестник "Шоу" писа, че Тишо вече е достигнал 100 килограма, които е застопорил през изминалата зима. Оттогава насам никакъв спорт или диета не помагат на ресторантьора да влезе отново във форма. "Любовните му дръжки" и огромният корем са накарали притежателя им да смени дори целия си гардероб. Почти нямало дреха от минали години, която да става и днес на съпруга на Венета Райкова.

Причината за затлъстяването на Тишо се криела именно в съпругата му, доверява самият той.

"Цяла зима жена ми буквално ме угояваше с мазни манджи. То не беше свинско със зеле, пълнени чушки, пържоли и сармички. В студеното време апетитът определено ми е голям и трудно се засища", смее се Тихомир.