Мамини синчета са българските мъже според примата на фолка Глория.

"Разговаряла съм с чужденци - коренно различни са от нашите. Нашите, може и малко грубо да звучи, но са комплексари - или от кръста надолу, или от кръста нагоре. И винаги чакат жената да им свърши и тяхната работа, повечето са мамини синчета. Рядко се срещат умни мъже в България, които да не са комплексирани", заяви неотдавна тя.

Дали като потвърждение на казаното фолкдивата вече е без мъж до себе си. Наскоро тя скъса с 25-годишното си гадже. По думите й той се оказал "жабок", а не "принц". “Не бяхме подходящи един за друг. При мен с мъжете името ми пречи най-много. То върви светлинни години пред мен”, твърди певицата, спрягана за любовница на убития висаджийски бос Георги Илиев.

Самата тя упорито отрича да е имала връзка с него, но в публичното пространство още витае мълвата, че преди смъртта си Жоро Илиев планирал да се разведи със съпругата си Мая и да се ожени за Гло.

Певицата, родом от русенското село Две могили, притежава редкия талант да генерира какви ли не слухове около себе си. Самата тя често е изразявала учудването си от този факт. "Такива безумия чета за себе си, възнегодува тя наскоро. За ребра, за удължени крака... Като се върнах от чужбина, просто се чудех кой вестник да хвана и откъде да започна. Щом даже проф. Шойлев ми звъня, казва: "Глорче, какво става тука..."

Действително през последните години около физиката й се появиха какви ли не слухове, като най-упорит беше този, че е уголемила бюста си срещу 3500 долара, но гелът, който й имплантирали, изтекъл. Точно тогава в пазарджишката "Хигия" станаха два смъртни случая и тя се зарекла занапред да не прибягва до такива операции.

Един от последните скандали, завихрили се около звездата, тръгна от изхвърляне на небезизвестния Митьо Пищова, че навремето двамата били любовници. Близките около Глория твърдят, че този път тя била наистина побесняла, а след няколко телефонни разговора Пищова сам се отрече от думите си, пише БЛИЦ.

Глория още не може да прежали приключилата си окончателно връзка с милионера Николай Гигов, одумват я клюкари от фолк гилдията. Според тях босът на “Локо” бил бесен на русенката, която си позволявала да “осветлява” публично връзката им, пускайки разни пикантни подробности за тях. Това никак не се понравило на Гигов, който, освен че е женен, е известен и като най-дискретния bg богаташ.