Иранският клуб Абу Мослем е подновил интереса си към Христо Стоичков, писа в. "Стандарт". Пратеник на клуба имал делови разговор с Ицо и мениджъра му Лъчо Танев в известния ресторант "Баркено" в Барселона.

На срещата преди 2 седмици били уточнявани последните изисквания на Стоичков и агента му. Преди година от Абу Мослем обявиха, че се договорили със Стоичков в ОАЕ и 2-годишният контракт бил факт. Тогава обаче Ицо предпочете да поеме Мамелъди Съндаунс. С тима от ЮАР той достигна до второ място в първенството, но след това си тръгна със скандал. Очаква се развитие на преговорите с Абу Мослем да има след завръщането на Стоичков от Англия.

Камата е на Албиона, за да наблюдава отблизо представянето на младежките формации на Чавдар (Етрополе), които са поканени официално от двукратния европейски шампион Нотингам. Водените от Атанас Атанасов - Орела шампиони на България до 17 г. завършиха 2:2 срещу връстниците си от Форест в контрола, играна на първия терен на академията на английския клуб. С отбора е и спортният директор на етрополската школа Спас Джевизов, който бе посрещнат емоционално от своите колеги. Както е известно, той бе част от отбора на ЦСКА, детронирал именития Нотингам на Браян Клъф като действащ европейски шампион преди 30 години.