Айтозлията Иван Ангелов, който се прочу след участието си в “Мюзик Айдъл”, пострада тежко след катастрофа край столичния квартал “Хладилника”. Инцидентът е станал в следобедните часове на 1-ви август, съобщава blitz.bg.

На място е загинала 35-годишната Даниела Георгиева, която е шофирала автомобила. По непотвърдена информация тя е вдовица на един от бодигардовете на Бай Миле. Зад Даниела е седял синът й – 6-годишният Николай, а до нея - Иван Ангелов. Колата се е движела с висока скорост, ударила се е в парапет и буквално се е преобърнала.


Вследствие на удара момченцето е получило мозъчно сътресение. Иван е бил в много тежко състояние - фрактури на десния глезен, десен лакът, дясна предмишница и таз. “Беше изпаднал в шок, крещеше, наложи се да му бием успокоително”, разказал пред медията лекар от “Пирогов”, преглеждал Иван в първите часове след катастрофата.

Александра Вали – продуцент на предаването на айдъла “АРИА търси музиканти”, издала, че Иван и Даниела са имали връзка. „След като е разбрал за смъртта на приятелката си, е изпаднал в силен шок. За нея знам съвсем малко, защото той не е афиширал връзката си пред колегите. Знам само, че беше много влюбен в нея”, разкрила още Александра Вали.