Десислава най-после ще сбъдне мечтата си да стане майка на момиченце. Певицата вече се е консултирала с адвокат и е придвижила необходимите документи, за да се задейства процедурата. Макар да е много заета със старта на своята телевизия DS TV, Десислава не се е отказала от идеята да разшири семейството си. Намерението й е още от времето, когато участваше във "ВИП брадър".

Намерението й е още от времето, когато участваше във "ВИП брадър". Докато беше омъжена за Галин, обаче не го осъществи, защото той искаше кръвен наследник. Изпълнителката е решила, че и синът й Майки вече е достатъчно голям, за да може да й помага в отглеждането на момичето. Деси има желание то да бъде съвсем малко, за да може да я почувства изцяло като нейна родителка.

За да получи по-лесно възможност за осиновяване, Десислава искала да удари с един куршум два заека. Тя планира да вдигне сватба с гаджето си - футболиста Галин Иванов от "Славия", писа в. "Галерия". Младокът обаче се дърпал, защото смятал, че е рано да се обвързва, след като едва е прескочил 20 години.

Ядосана от отказа му, Десислава спешно замина за Испания, където се отдаде на последните приготовления около албума си на езика на Сервантес. Той трябваше да е излязъл още преди две години, но проблеми с мениджмънта и финансирането го спряха.

Певицата се опитва всячески да се освободи от чалга имиджа и се надява да пробие в чужбина. За да закърпи положението в родината обаче, Десислава вкарва и последните си пари в телевизионния си проект DS TV. За да го промотира пък, използва всяка публична изява. В името на рекламата дори забрави враждата си с Азис и по време на нейно участие двамата публично се целунаха и помириха. За да е сигурна в успехите си, певицата дори се консултира с врачка.