Анелия краси корицата на новия брой на списание "Story". В него феновете може да прочетат едно обширно интервю със звездата, което обхваща много теми. Една от тях е за мъжете в живота на Анелия.

"Освен страстта, която изживявам в момента, в лицето на Мартин открих и сродна душа. Не може да се прави план на любовта. Аз искам да давам и да получавам всеки ден любов", казва Анелия.

"Нямала съм много мъже в живота си. Коко ми е бил съпруг и освен това е първата ми голяма любов. Минахме през безброй фази. След като се разделихме имахме период, в който нямахме добри отношения. После нещата се оправиха. В момента съм много щастлива и спокойна, защото мога да разговарям с него за много лични неща. До преди една година това нямаше как да се случи. Никой не полагаше усилия за отношенията ни, но и двамата се променихме", споделя певицата пред колегите от "Story".

Певицата твърди, че никога не е била по-щастлива от сега, а Мартин е разумната й любов. След турнето на телевизия "Планета" двамата ще заминат за кратка почивка. Повече може да прочете в брой 29 на списание "Story".