Една от най-обичаните изпълнителки на Музикална компания „Пайнер” – Анелия, заминава на едномесечно турне в Съединенитe щати и Канада. Певицата ще лети за Страната на неограничените възможности още в началото на септември.

Засега в програмата й са предвидени 12 участия, но нови дати се добавят постоянно в графика на звездата.

Ню Йорк, Атланта, Чикаго, Лас Вегас, Вашингтон, Тампа, Лос Анджелис, Атлантик сити са само част от градовете, през които ще премине “Anelia U.S. Tour 2010″.

Изпълнителката на „4 секунди” ще гостува и на сънародниците ни в Торонто и Монреал в Канада.

Пълен списък с датите и местата на участия ще се появят в следващите дни на www.BG-Atlanta.com . Сайтът ще предлага и ежедневни новини и снимки по време на “Anelia U.S. Tour 2010″.

Въпреки, че е една от най-аплодираните звезди на лятното турне „Планета Дерби 2010”, певицата вече е залегнала над репертоара си за Америка.

В над 3-часовото шоу, което подготвя, Анелия ще изпълни едни от най-големите си хитове от последните 10 години.

„От организаторите на турнето ми там знам, че българите в САЩ държат много на старите ни хитове, затова няма да ги разочаровам”, отбелязва певицата.

Разбира се, няма да се мине и без нашите народни песни и хора. А певицата е подготвила и няколко специални изненади, сред които нейни любими хитове на световни звезди като Риана.

Като всички изпълнители на „Пайнер”, Анелия и екипът й заминават за САЩ с работни визи. Заради кризата много от българските заведения са затворили и концертите на певицата ще бъдат в големи зали.

Анелия ще остане в САЩ до средата на октомври, след което певицата ще започне веднага работа по новите си проекти за своите почитатели в България.

Инфо: Planeta.TV