Бразилският модел и съпруга на сръбския баскетболист Марко Ярич - Адриана Лима, продължава да поразява читателите на модните списания и потребителите на интернет със своята разкошна фигура.

Тази седмица красавицата с буйни лешникови коси взе участие във фотосесия на остров Сейнт Бартс, известен с това, че е най-красивият в Карибския басейн и любим курорт на богатите и известните.

Там, на белите плажове и в кристално чистите води, Адриана Лима позира с банските от новия каталог на Victoria's Secret.

Вниманието на почитателите на женската красота обаче ще бъде привлечено не толкова от качествените изделия на американската марка, а от сексапилните пози, които Адриана демонстрира пред обектива. Някои от тях са доста неудобни, но без съмнение ще приковат погледите на мъжете.


ни припомнят, че през ноември миналата година 29-годишната Лима роди момиченце в клиника в Ню Йорк. Това обаче не й пречи да продължава да бъде една от най-желаните жени в света. Детето беше кръстено Валентина, а само осем месеца по-късно Адриана се върна на работа. Досущ като нейната колежка и сънародничка Жизел Бюндхен, бразилката бързо влезе в отлична физическа форма и отново радва почитателите си.