Хотелиерската наследница Александра Арабаджиева натири вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Около Ники се вдигна нова пaтaрдия, след като на страниците на жълт вестник излязоха негови папарашки снимки с ново гадже.

Той кръшка на щерката на Ветко Арабаджиева - Алекс, с прохождаща манекенка. Михайлов сваля упорито мадамата от няколко седмици. Александра разбрала за забежката от вестника и побесняла. Според сигурни източници тя е разкарала сина на Боби Михайлов по телефона.

Междувременно сайтът Под тепето съобщава, че ферарито, с което бръмчи Ники Михайлов, се води на пловдивчанин. Червеният звяр е прехвърлен на името на бившия футболист Ангел Кьосев, който е един от най-добрите приятели на Ники. Кьосев е сред известните вносители на скъпи автомобили в Пловдив и продава лимузини само на богаташи. Говори се, че ферарито е било регистрирано в КАТ под тепетата в края на миналата седмица. Близки до Михайлов подчертават, че скъпата италианска играчка си е негова, въпреки че се води на друг. Николай се страхувал ферарито да нe ядоса Михайлов-старши, който и без това се дразни от изцепките на наследника си.

Източник: