Гостуването на Орхан Мурад в "Шоуто на Слави" започна с live на "На море". Култовото парче от втората половина на 90-те зазвуча в блестящ аранжимент на "Ку-Ку Бенд", а Орхан пя чудесно "Хайде в Приморско, хайде в Бургас"...

"Радвам се на хубав живот" - каза категорично певецът, сядайки на диванчето при своя приятел и някогашен състудент Слави.

Веднага стана ясно, че трудностите, които са съпътствали Орхан, никога не са го сломявали.

"Затова са премеждията, за да ги преодоляваш и да се чувстваш още по-добре след това. Животът е един изпит. Преход към по-съвършено съществуване" - сподели певецът и ни даде да разберем, че вярва във вечния живот.

"Нямаше да можем да мислим, нямаше да можем да обичаме, ако е само веднъж" - на мнение е той.

В момента Орхан е музикален ръководител в Кърджалийския Държавен музикално-драматичен театър "Кадрие Лятифова". На сцената там се изнасят много концерти и пиеси. Певецът продължава и със свои самостоятелни участия с попфолк и с фолклорен репертоар.

Втората песен, която Орхан изпя бе емблематичната фолк балада "Обичам те още".

Докато слушах неговите изпълнения, си спомних и за гостуванията на Тони Дачева, Нелина, Валдес, Радо Шишарката, Илиян Михов... Онази генерация големи певци, оформили облика на един нов жанр в началото на 90-те, а днес останали до голяма степен в периферията на тази толкова одумвана и слушана музика.

Дано тези live - варианти с "Ку-Ку Бенд" да бъдат представени в музикален албум. Феновете заслужават една такава музикална разходка във времето, поднесена по неповторим начин от бенда на Слави, пише