Българската тенисистка Сесил Каратанчева продължава да приковава вниманието върху себе си, макар и не с изявите си на корта.

Скандалната спортистка намери начин да влезе в медийното пространство, но този път с предизвикателни снимки в най-големия форум за тенис.

Самата Сесил публикувала фотосите в своя профил в социалната интернет мрежа Facebook, явно без да се замисли, че е публична личност.



Фенове на Катаранчева изтеглили снимките и ги пуснали във форума, пише “Тенискафе”. Фотосите веднага привлекли вниманието и довели до вълна от коментари, повечето от които не особено ласкави. На една от снимките Сесил целува друго момиче по устните, а на останалите танцува разгорещено или позира пред обектива доста предизвикателно. Видимо кадрите са правени на различни купони, съдейки по тоалета на тенисистката.

Това не е първият скандал с поведението на Каратанчева. През 2005 година тя бе наказана за 2 години за употреба на допинг. Баща й Радослав Каратанчев, който е и неин треньор, тогава се оправда, че 16-годишната му дъщеря е в тежък тинейджърски период и е бременна. След изтичането на наказанието й състезателката така и не успява да се върне в топ 100 на световната ранглиста. В началото на 2009 година поради финансови причини Сесил избра да се състезава за Казахстан срещу 65 000 долара на година.



През последната седмица пък Каратанчева трябваше да се съсредоточи изцяло върху изявите си на корта, тъй като участваше в квалификациите на турнира в Истанбул с награден фонд 220 000 долара. В събота тя успя да премине първия кръг на пресявките, но вчера загуби в три сета от французойката Северин Белтрам.

източник: "Меридиан Мач"