Ръководството на московския хотел Ritz Carlton, в който отседнала пристигналата за премиерата на филма Salt холивудска актриса Анджелина Джоли, е уволнило един от служителите си заради опита му да я снима.

Както съобщава Би Би Си, още преди пристигането си звездата на световното кино изрично поискала от хотела да забрани всякакви фото- и видеозаписи.

Един от работещите в известната хотелска верига обаче не устоял на изкушението и се опитал да запечата любимката си с мобилния си телефон, за което бил незабавно уволнен, пише Интерфакс, цитирана от БГНЕС. Неотдавна Анджелина заяви пред американско списание, че изобщо не се интересува какъв е образът, с който я представят в медиите

. „С годините аз еволюирах, или по-точно моят характер”, споделила красавицата. „Честно казано, нямам никаква представа за това как ме представят в пресата.

Не чета статиите, написани за мен в списанията. Единствено гледам филмите си, защото ми се налага да ходя на премиерите им.” Актрисата разкрила, че любимият й Брад Пит е човекът, който страшно много я е променил. „Откакто сме заедно, съм научила толкова много неща за себе си”, заявила Анджи. „Брад ме кара да искам да бъда по-добър човек и страшно много ми помага, за да го постигна.”