Анджелина Джоли твърди пред американско списание, че изобщо не се интересува какъв е образът, с който я представят в медиите.

"С годините аз еволюирах, или по-точно моят характер", споделила красавицата. "Честно казано нямам никаква представа за това как ме представят в пресата. Не чета статиите написани за мен в списанията. Единствено гледам филмите ми, защото ми се налага да ходя на премиерите им."

Актрисата разкрила, че любимият й Брад Пит е човекът, който страшно много я е променил. "Откакто сме заедно, съм научила толкова много неща за себе си", заявила Анджи. "Брад ме кара да искам да бъда по-добър човек и страшно много ми помага, за да го постигна."

Пред списанието Анджелина Джоли разказала още, че много й допада героинята в последната й лента "Солт". Във филма актрисата изпълнява ролята на шпионката Евелин Солт. "В Евелин ми харесва това, че тя има и тъмна страна в характера си. Аз не съм точно като нея, но със сигурност и вътре в мен има нещо, което не е напълно нормално. Все пак във всеки човек има както светла, така и тъмна половина.", заключила Анджелина Джоли.