След концерта в Русе сексапилната Андреа беше в еуфория и сподели някои неща, относно концерта там.

"Беше уникално. В Русе ни приеха много топло. Виждам, че тук румънските ни песни са още по-големи хитове. Определено имаше доста румънци на концерта. За себе си мога да кажа, че съм много щастлива. Получих и бис, беше уникално" - бяха първите думи на изпълнителката.

За трета година хитовата певица е в звездния отбор за летния тур на "Планета". Разбираме от нея какво е по-различно тази година и какви са впечатленията й от изминалите пет концерта.

"Винаги е било много хубаво и зрелищно. Винаги турнетата са били на добро ниво. Не мога да кажа, че е различно, но винаги сме на ниво. Публиката вече е малко по-взискателна откъм песни. Иска само най-доброто, а ние се стараем да й го дадем" - казва Андреа. Тя не крие, че й е станало доста неприятно, когато преди началото на турнето са били тиражирани разни спекулации по повод балета, с който работи.

"Искам да кажа, че турнето тръгна много кофти. По вестниците се изписаха всякакви глупости за балета ми. Имаше спекулации, които бяха напълно излишни, защото тази година започнах нова концепция. Сформирах свой балет с много добър хореограф. Доверих се на най-добрите стилисти Вили и Маури, които ни облякоха според тенденциите навън. Моите отношения с предишния балет са прекрасни, но искам аз и представянето ми всяка година да са различни" - споделя певицата.

Жълтата преса обръща внимание на сценичното поведение на Андреа и Галена по време на представянето на дуетното им парче "Блясък на кристали". По повод на горещите сцени и по-фриволното присъствие на сцената, Андреа обяснява:

"Не мисля, че с Галена сме направили нещо лошо. Просто двете сме по-лудички и няма да го крием. Това сме ние и затова публиката ни харесва".

Източник: Signal.bg