Къци Вапцаров се превърна в символ на телевизионните игри. Тойк беше лицето на "Супершоу Невада", "Риск печели, риск губи"и др.

След като изостави ролята на водещ, той стана продуцент. Защо е решил да стои далече от светлините на прожекторите, Къци Вапцаров ще сподели тази събота в предаването „Търси се...“

Водещият споделя, че най-трудно преживява нападките на свои колеги, на които обаче никога не отговаря със същото отношение. „Аз съм изключително скромен човек, много притеснителен. Аз съм от тези хора, които дори да умрат, никой няма да разбере за това“, споделя в предаването Къци Вапцаров.

Водещите Меги и Нели ще срещнат своя гост с бате Енчо, който се познава с Къци още от ученическите си години в Русе. От екрана Вапцаров ще се види и с друг свой приятел и колега Герасим Георгиев – Геро.

Безспорно обаче най-трогателна ще бъде срещата на Къци Вапцаров със съпругата му Меги. „Срещнахме се преди 18 години, когато той не беше популярен. Впечатли ме с енергията, която излъчваше. Той е изключително експанзивен“, споделя Меги. Но по отношение на децата им Къци е „лошото ченге“.