Актрисата Камерън Диас все още се чувства като 14-годишно момче, въпреки че е една от най-красивите и успешни актриси в света.

Въпреки че животът й вече е напълно различен, актрисата от филма "Истинска измама", която стана известна на 21 години, след като участва заедно с Джим Кери в "Маската", настоява, че дълбоко в себе си все още продължава да бъде същият човек, който е била и преди.

"Определено съм пораснала. Вече съм много по-зряла, отколкото бях преди. Все още съм 14-годишно момче по душа, но моят живот е напълно различен в момента", заяви Диас.

Русокосата красавица, която тъкмо приключи снимките на филма "Лош учител" (Bad Teacher) заедно с бившото си гадже Джъстин Тимбърлейк, смята, че хората които се държат като "задници", когато станат известни, не са се променили, а просто винаги са били такива. "Две неща се случват, когато станеш известен. Едното е, че вратата се отваря пред теб, така че ти сам избираш къде да поставиш границата. Второто е, че трябва да си отговорен за това, което правиш. Или живееш морално в този бизнес или не го правиш", заяви още актрисата.

източник: БГНЕС