Черната Златка натопорчи огромните си силиконови цици на плажа на къмпинг Смокиня, а папарак на "Под тепето" направи ексклузивна и адски розова фотосесия.

Мис Плеймейт 2009 извади гърди с габаритите на боксова круша на същото място, където преди година папарак я щракна по монокини.

Тогава тя бе собственичка на хубав естествен бюст, а сега развява огромни PVC прелести. Повечето от мъжете, които пускаха лиги по формите й и миналото лято, констатираха, че природните дадености на бургазлийката бяха далеч по-секси от настоящия й мега тунинг. Златка бе в компанията на не по-малко тунингована дама.

Димитрова препичаше циците на шезлонг с бяла каубойска шапка на главата, а като й станеше жега се скатаваше на сянка под чадъра върху огромен надуваем дюшек. Най-интересното за зяпачите бе как Димитрова ляга по корем след дълго наместване.

Като влезеше в морето пък бомбите й предизвикваха прилив и стърчаха като шамандури. 840 кубика силикон вдигаха вълни като малки цунамита. Приливът обаче се нравеше на повечето типове, които бяха опънали хавлиите си близо до чадъра на плеймейтката и не случайно лежаха по корем. Циците й са толкова големи, че като се изправи на плажа скрива хоризонта и гледката към Боджака, коментираха свидетели на силиконовото зрелище.