Любимецът на Слави Трифонов - актьорът Мариан Бачев, най-после успя да събере пари и да си купи собствен дом.

Доскоро комикът, съпругата му Милена и 3-годишната им дъщеря Александрина живееха като в "Дядовата ръкавичка". Бачеви деляха един покрив с брата на Мариан - Светослав.

Той обаче се задомил за приятелката си Елена, жилището се пренаселило и Мариан се изнесъл да живее под наем заедно с Милена и Александрина. След дълги огледи актьорът се възползвал от кризата при недвижимите имоти и купил нов дом за семейството си. За да спести пари за майстори, Бачев сам проектирал мебелите и сам ги изработил.

Още когато бил ученик, Бачев изявявал талана си да майстори. Майка му Валя го записала в кръжоци по корабомоделизъм, ракетомоделизъм, дърворезба и "Млад моряк" в двореца на пионерите. Настоявала да стане инженер и да се занимава с математика, тъй като точните науки били стихията му.

"Всичко си направих с двете ръце. Сглобих стаята на Александрина съвсем сам. Сега правя една гардеробна, която аз си я проектирах. Пробивам, слагам дюбели и шини. Водопроводната инсталация също е мое дело. Единствено с елинсталацията се затрудних и виках  специалисти", хвали се комикът.

Милена и Мариан планирали, след като приключат с преместването си, да отпрашат на почивка. Откакто са родители те са зарязали нудистките плажове, на които се припичаха всяко лято. Сега предпочитат да релаксират на планинските курорти.

Двамата с Милена са заедно от 9 години. Срещнали се на сцената на шуменския театър. Мариан в продължение на няколко месеца преследвал Милена, но безуспешно.

"Аха да се откажа, вече бях на ръба и тя взе, че кандиса. Успя да промени много от вредните ми навици. Например в началото на връзката ни я вбесявах като оставях чорапите си до леглото. Милена ми пишеше бележки от сорта на "Два загубени черни лебеда търсят своя водоем" и ги поставяше върху чорапите. Така ме научи да ги слагам в пералнята", издава подробности от семейната кухня Бачев.