Звездната двойка на Холивуд и Италия Джордж Клуни и Елизабета Каналис по всяка вероятност ще стане семейство на 29 юли. Италианските медии, които прогнозираха светското събитие на годината, твърдят, че за бракосъчетанието бил вече запазен час в малка църква на брега на езерото Комо, недалеч от вилата на Клуни „Олеандра”.

Също така Елизабета вече си била поръчала екстравагантна бяла сватбена рокля при нейния любим стилист Роберто Кавали.

На церемонията щели да присъстват само най-близките роднини на младоженците, плюс цялата „Банда на Оушън”. Тоест холивудските им приятели начело с Брад Пит, както и някои други техни колеги, не намерили място в култовата гангстерска лента.



Като „признаци” за предстоящото събитие пишещото братство от шарените издания по Апенините очерта небивалите купони на Джордж и Ели през изминалите две-три седмици във вила „Олеандра” и в шикарските заведения по брега на езерото Комо. Дейно участие във веселбите били взели Ума Търман, Мерил Стрийп, Алекс Болдуин и други известни приятели на звездната двойка.

Според светските хроникьори те били дошли да засвидетелстват обичта си към Джордж и Ели предварително, най-вероятно заради ангажименти по време на тайнствената сватба. Светски репортери дори констатираха, че по време на всичките тези купони Каналис била винаги облечена в бяло, тоест като булка.