Очилатият водещ се е съгласил  разводът да бъде по взаимно съгласие. Бракоразводното дело ще мине по бързата процедура в Сърбия в началото на септември, тъй като Андрей и Даниела се ожениха в родината на блондинката.

Сръбкинята няма никакви финансови претенции към тв звездата. Според близки до Андрей той така и не успял да постигне хармония с Даниела. Сръбкинята е вдигнала ръце от перманентните пиянски изцепки на шоумена. Освен всичко друго блондинката има съмнение, че мъжът й редовно кръшка и се дрогира.

Разводът на "опосума" се случва по-малко от година след шумната сватба в Белград. През семтември 2009-та Андрей и Даниела се венчаха в сръбската столица, след като бяха гаджета близо две лета. Месеци след венчавката стройната сръбкиня има основания да мисли, че сватбата е била с рекламна цел. По това време течеше реалити шоуто "VIP Dance", а Иван и Андрей бяха силно мотивирани да натрувап висок рейтинг след трансфера си от Би Ти Ви в Нова телевизия.

Сватбата с Андрей позволи на Даниела да се утвърди като водеща в съботното шоу "Станция Нова", където тя си партнираше с половинката на Иван - Вихра.

Засега остава загадка дали след развода Даниела ще скъса и професионалните си отношения с Андрей. В медийните среди обаче усилено се мълви, че от есента съботното шоу на "описумите" и техните половинки ще бъде свалено от екран.

Даниела най-вероятно ще лекува депресията си от развода в Сърбия и няма да продължи шоу-кариерата си в България. Блондинката била разочарована както от мъжа си и приятелите му, така и от медийната среда и порядките у нас.