Бившите баскетболистки на Славия, близначките Доротея (на първата снимка вляво) и Емануела (на първата снимка вдясно) Толеви украсиха страниците на юлския брой на списание "MAX". Фотосесията е предизвикателнa, а интервюто - на спортна тематика.

Преди две години Дори и Еми се отказаха от активния спорт и от паркета директно се озоваваха на модния подиум. В интервюта разказват защо това се е случило и с лека носталгия си спомнят за хубавото, а понякога и не чак толкова хубаво, "старо" време.

"Баскетболът си е мъжки спорт. Веднъж на мач в Бургас получих удар в зъбите и паднах на пода. Кръв, нашият масажист ме подсушава, а треньорът, понеже няма кого да пусне на мое място вика: "Много си добре, влизай", вече с усмивка си спомня Еми.

Близначките говорят и за моделството, като изрично подчертават, че се занимават с тази работа между другото и че за тях тя е нещо временно.

"Като се запознавам с нови хора, винаги първо казвам, че съм баскетболистка и ако съвсем няма как да го избегна, казвам, че съм модел", разказва Еми пред "MAX".

Временна или не, тази работа носи много успехи на очарователните сестри. Момичетата имат редица участия в модни ревюта, няколко фотосесии за наши и чужди списания, участие в видеоклипа на Миро към песента "Губя контрол когато", награда на публиката в тазгодишното издание на конкурса "Мис Балкан", непрекъснати ангажименти в Рим и Милано и т.н.

За повече информация около бившите баскетболистки и още снимки, юлският брой на "MAX" е вече на пазара.

Източник: