Виктория Петрова се развежда. Това е най-прясната информация, разнасяща се мълниеносно в нюзрума на Би Ти Ви. Самата новинарка признала пред колежките си, че с брака й категорично е свършено.

Красавицата се изповядала, че провалът на семейството е дошъл по вина на съпруга й Добромир Иванов, който работи в телевизията като оператор. Виктория хванала половинката си в прелюбодейство, натъквайки се на съмнителни есемеси в телефона му.

Операторът изобщо не опитвал да се оправдае, а веднага признал, че си има нова любима. След чутото журналистката събрала багажа си и се изнесла от семейното жилище. Нанесла се в дома на своя приятелка, докато си намери апартамент под наем.

Виктория и Добромир се венчаха преди две години, а той изгаряще от желание зеленооката хубавица да го дари с наследник. Тя пък се дърпаше, заявявайки, че работата й в телевизията е по-важна от дундуркането на бебета. Близки до двойката са на мнение, че точно това е отдалечило оператора от водещата. Той си падал по любящи жени с майчински инстинкт, а не по нахъсани кариеристки.