Константин вече избра сватбените халки. Миналата седмица фолк певецът и бъдещата му съпруга Надежда бяха засечени в бижутериен магазин в Пловдив. Именно в Града на тепетата двамата на 14-ти септември ще станат семейство.

Коцето и Надя се появиха изненадващо в пловдивския МОЛ и се забиха директно в ювелирен бутик. Бременната студентка беше облечена с широк розов тоалет, който обаче не скриваше наедрялото й коремче.

Скромната 18-годишна столичанка настояваше да си избере по-семпло бижу, но Константин отсече в типичния си стил: "Ха, веднъж се женим!", и й избра годежен пръстен от бяло злато с половин каратов диамант. Двамата си купиха и страхотен комплект брачни халки, също от бяло злато. Тази на Надя е с девет бели диаманта, а на Коцето с девет черни.

Бившата му годеница Райна пък за първи път си позволи да разкрие защо го е зарязала: "Останах разочарована, защото в един момент разбрах, че не е такъв, какъвто исках да вярвам, че е. Имаше индикации от самото начало, но тогава човек се опитва да оправдава постъпките на другия. А когато разбереш, че няма смисъл да правиш компромиси със самия себе си, казваш - край", сподели Пилето.